četvrtak, 8. studenoga 2012.

Lady Gaga, humanity and love!

Već nekoliko mjeseci, Lady Gaga obilazi cijeli svijet, u okviru svoje turneje "Born this way ball".
Nakon aizijskog, evropskog,australijskog i sjeverno američkog dijela turneje, red je došao i na latinski dio Amerike.  Ovih dana se nalazi u Riu, gdje je održala koncert za oko 30 000 fanova.
Na hiljade fanova se sakupilo ispred hotela u kojem je odsjela, i provelo noć tu. Lady Gaga ih je pozdravila i na svom facebook profilu objavila:


 "OI GALERA! In Rio + My beautiful fans are wearing leather & bandanas in the sun, bad asses, gorgeous smiles & fists in the air! I HEAR U!

Brazil, there's hundreds @ hotel and this is what the f*ck its all about, revolution through music. Get ready to party at the show in 2 days. I'm sending you hamburgers, fries, and coke. I love you monsters."


Noć nakon što im je svima poslala hamburgere i colu, poslala je pizzu za sve. Ovo nije prvi put da radi ovako nešto. Jedne prilike, pred koncert,fanovi su kampirali na kiši, nekoliko dana prije.
Svi su imali obezbijeđenu hranu i piće, koje je naravno obezbijedila Lady Gaga.

Još jedan u nizu njenih humanih djela je, posjeta siromašnom dijelu grada, koju je obavila juče.
Tu se igrala sa djecom nogometa,izula štikle i pružila im ogromnu količinu ljubavi. Na svom facebook profilu je objavila fotografiju, uz opis: 
  Sve ove činjenice nam pokazuju, da slava nije promijenila Lady Gagu i da se ona još uvijek sjeća ko je bila prije nego što je postala najveća pop zvijezda planete.
Ovo gore navedeno je samo kap u moru njenih humanih djela.

God bless Lady Gaga.

1 komentar: