ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Intervju sa vampirom: Ian Somerhalder o novoj romansi Damona i Elene.

Fanovi Damona i Elene (Delena) zadovoljni su jer je ovaj par u “Vampirskim dnevnicima” bliži nego ikad! Ipak, umjesto da nagađamo šta će biti s njima, situaciju nam pojašnjava baš Ian Somerhalder.


Kakav je bio osjećaj ponovo voditi ljubav sa Elenom u epizodi od 29. novembra?
Ian: Fanovi i ja smo molili za to već duže vreme. Isplatilo im se, ali postoji mnogo ljudi, posebno momaka, koji misle da bi Eleni bilo bolje bez braće Salvatore.

Ti i Nina ste par i u stvarnosti – kako to utiče na romansu na ekranu?
Ian: Pričaću samo o šou. Cijela ljubavna scena nastala je nakon izgrađivanja strasti, ali ima i nježniju stranu. Damon je konačno dobio Elenu, on je sretan, ali nije siguran da su njena osjećanja prava, a ne samo posljedica njegovog uticaja.




Da li Elena želi ljubav koliko i Damon?
Ian: Apsolutno. Za Elenu, ovo je prava stvar. Ali opet, da li ona zbog njegovog uticaja misli da ga voli?

Stefan još ne zna da su Elena i Damon zajedno. Šta će se desiti kad sazna?
Ian: Biće uzburkane krvi, naravno! Stefan je jako povrijeđen zbog njih. To je gorka pilula za njega.

Da li je dobro za šou da Elena i Damon budu zajedno neko vrijeme?
Ian: Mislim da je to dobra priča. Ako je Elena s Damonom, cijela priča oko njihove veze uvijek je problem. Plus, njegov brat je vrlo ljut. Dok god ne znamo da li je njihova ljubav prava, odlučili su da više ne spavaju zajedno. Biće više romanse i manje seksa. Damon želi da napravi pravu stvar, ali gubitak Elene nije opcija.

Damon želi da pronađe lijek kojim će izliječiti Elenin vampirizam. Ne boji li se da će je izgubiti kad ona ponovo postane čovjek?
Ian: Da, to postavlja dobro pitanje. Damon se osjeća krivim što je ona postala vampirica, ali ako ostane vampirica, onda će biti zaljubljena u njega, a to je ono što je on oduvijek želio.
Čini nam se da se ti jako dobro zabavljaš u ovoj priči.
Ian: Apsolutno! Nije to više onaj Damon iz prve sezone, gdje on upadne, baci par fazona i odvede kući neku djevojku. Ovo je mnogo zabavnije.
IZVOR: Life Content



Nema komentara:

Objavi komentar